Έγινε κι αυτό: Οδηγός ταξί παρακολουθούσε τη σειρά του εν κινήσει - «Δεν γίνεται να χάσω επεισόδιο» είπε
Ο οδηγός συνέχεισε να παρακολουθεί την αγαπημένη του σειρά εν κινήσει, παρά το γεγονός πως ο πελάτης του ζητούσε να κλείσει το κινητό
Ένα ακόμη εξοργιστικό περιστατικό με «πρωταγωνιστή» αυτή τη φορά ασυνείδητο οδηγό ταξί που δεν αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντι στους επιβάτες έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Παρά τις ποινές που επιβάλλονται κατά καιρούς σε οδηγούς που παρανομούν, κάποιοι όπως φαίνεται δεν αλλάζουν τακτική. Συνεχίζουν, παρά του ότι ξέρουν, ότι ανά πάσα στιγμή τα όσα κάνουν μπορούν να καταγραφούν από επιβάτες.
Όπως αποτυπώνεται από το σχετικό απόσπασμα, ο οδηγός φαίνεται να έχει τοποθετήσει έτσι το κινητό του ώστε να παρακολουθεί την σειρά του ενώ ταυτόχρονα οδηγεί.
Μάλιστα όταν ο επιβάτης του ζήτησε το αυτονόητο, να αφήσει δηλαδή το κινητό και να επικεντρωθεί στο τιμόνι και τον δρόμο, με θράσος του απάντησε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί παρακολουθεί την αγαπημένη του σειρά και δεν γίνεται να χάσει επεισόδιο.
«Μου είπε ότι βλέπει τη σειρά και ότι δεν γίνεται να χάσει το επεισόδιο. Εγώ το ταξί το πήρα από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού μέχρι την Πετρούπολη, δηλαδή μια διαδρομή περίπου 15-20 λεπτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιβάτης αυτού του -τουλάχιστον- τραγελαφικού περιστατικού περιγράφοντας τα όσα έζησε.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον επιβάτη για την καταγγελία, εξηγώντας πως τέτοια περιστατικά πρέπει να καταδεικνύονται, καθώς διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές, στη συνέχεια ζήτησε να του δοθούν αναλυτικά τα στοιχεία του οδηγού έτσι ώστε να προχωρήσει η προβλεπόμενη διαδικασία και να του επιβληθούν οι αντίστοιχες ποινές.