Δεξίωση Κασσελάκη - Τάιλερ στα Χανιά: To 5ψηφιο ποσό του πρώτου luxe δείπνου!
Tα ορεκτικά και τα επιδόρπια που επελέγησαν κοστίζουν 2.050 ευρώ, οι σαλάτες και τα κυρίως πιάτα 3.360 ευρώ και τα κρασιά 6.650 ευρώ.
Στo μαγικό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, σε βεράντα γνωστού εστιατορίου της πόλης, καλωσόρισαν το βράδυ της Τετάρτης (28/8) τους συγγενείς και τους στενούς τους φίλους ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων στην Κρήτη, για τον εορτασμό του γάμου τους.
Το φαγητό της πρώτης νύχτας στα Χανιά κινήθηκε μακριά από τοπικές γεύσεις και συνταγές. Εξάλλου αυτές θα έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν οι καλεσμένοι τους στη γαμήλια δεξίωση.
Όχι γαμοπίλαφο, ούτε αρνάκι ή καλτσούνια, αλλά πιάτα που συνδυάζουν γεύσεις της Μεσογείου απόλαυσαν οι καλεσμένοι, σε ένα μενού που είχαν επιλέξει προσωπικά οι ίδιοι οι οικοδεσπότες. Ανάμεσα στα πιάτα ήταν μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο και μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κολοχτύπα.
Όμως δείπνο χωρίς αλκοόλ δε γίνεται και το ζευγάρι θέλησε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι συνόδευσαν τα πιάτα τους με τα 4 καλύτερα και πιο ακριβά κρασιά του μαγαζιού. Συγκεκριμένα η ακριβότερη ετικέτα κόστιζε 240 ευρώ.
Δείτε το συνολικό κόστος του δείπνου σύμφωνα με το MEGA:
- Ορεκτικά και επιδόρπια: 2.050 ευρώ
- Σαλάτες και κυρίως: 3.360 ευρώ
- Κρασιά: 6.650 ευρώ
Σύνολο: 12.060 ευρώ
Η επιλογή του εστιατορίου δεν ήταν τυχαία. Εκτός από τα μοναδικά πιάτα οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μαγευτική θέα με τον εμβληματικό φάρο των Χανίων να κυριαρχεί έχοντας φόντο το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.
Όσον αφορά τους καλεσμένους στο πρώτο δείπνο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ, ανήλθαν στους 70, μεταξύ αυτών 30 στενοί και έξω συγγενείς του ζευγαριού και 40 φίλοι των μελλόνυμφων.