Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια: Απαγορευτικό απόπλου από και προς Κρήτη λόγω κακοκαιρίας
Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει ταξίδι καλούνται να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία ή τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Η επέλαση της κακοκαιρίας ανάγκασε τα πλοία σε Πειραιά και Ηράκλειο να παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια.
Μετά την απαγόρευση απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα προς τις Κυκλάδες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα πλοία «Έλυρος» και «Ελευθέριος Βενιζέλος», που εκτελούν δρομολόγια από και προς τα Χανιά, καθώς και τα πλοία «Κίσσαμος» και «Αστερίων ΙΙ», που εξυπηρετούν τη γραμμή του Ηρακλείου, θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια μέχρι νεωτέρας.
Οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει ταξίδι καλούνται να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία ή τις ναυτιλιακές εταιρείες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη των δρομολογίων.