Χανιά: Αγωνία για 21χρονο Γερμανό τουρίστα που αγνοείται εδώ και 5 μέρες - Πού στρέφονται οι έρευνες
Τα ίχνη του χάθηκαν όταν πήγε με αυτοκίνητο στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου Γερμανού τουρίστα, που εξαφανίστηκε σε ορεινή περιοχή των Χανίων.
Δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ με το πρώτο φως της ημέρας, άρχισαν εκ νέου να επιχειρούν, με επίκεντρο των ερευνών σήμερα, σημεία του Ομαλού, το φαράγγι της Σαμαριάς αλλά και την Παλαιόχωρα.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο νεαρός Γερμανός, διέμενε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης των Χανίων, είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την Πέμπτη (13/2) πήγε με το IX στο Ξυλόσκαλο, στην είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς, το οποίο αυτή την περίοδο είναι κλειστό. Εκείνη τη μέρα χάθηκαν τα ίχνη του.
Τις Αρχές φέρεται να ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, από όπου είχε μισθώσει το όχημα ο νεαρός τουρίστας.
Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί, ενώ έχει ενημερωθεί και το λιμενικό.