Απόστολος Λύτρας: Στο Εφετείο για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου
Ο δικηγόρος συνοδεύεται από τις κόρες που απέκτησε από τον πρώτο γάμο του, τη νέα σύντροφό του και συνεργάτες του.

Στο Εφετείο Αθηνών έφτασαν σήμερα, Παρασκευή 4 Απριλίου, το πρωί, ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου για τη δίκη του ποινικολόγου για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, το περασμένο καλοκαίρι. Λίγο πριν την έναρξη της δίκης, έγινε γνωστό πως ο δικηγόρος Νίκος Βιτόρος, που εκπροσωπούσε την 37χρονη, αποφάσισε να παραιτηθεί. Την εκπροσώπηση της κ. Πολυζωγοπούλου ανέλαβε ο Νίκος Αλεξανδρής.

«Είναι μια αναμέτρηση μεταξύ της αξιοπρέπειας και της βαρβαρότητας» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Αλεξανδρής. «Μην ξεχνάμε ότι η πράξη έχει ομολογηθεί και έτσι ο Απόστολος Λύτρας είναι δράστης και όχι κατηγορούμενος. Η πελάτισσά μου συκοφαντείται και περιμένουμε να έρθει η ώρα του δικαστηρίου για να εκθέσουμε τα πραγματικά περιστατικά», πρόσθεσε.
Η Σοφία Πολυζωγοπούλου από την πλευρά της ανέφερε: «Ό,τι είναι να πω, θα το πω στο δικαστήριο».
Ο Απόστολος Λύτρας. που συνοδευόταν από τη νέα του σύντροφο, τις κόρες που είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του και από συνεργάτες του, δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες.

Υπενθυμίζουμε ότι η πολύκροτη υπόθεση είχε στείλει στη φυλακή τον ποινικολόγο. Μετά την αποφυλάκισή του, ο Απόστολος Λύτρας επέστρεψε στη δικηγορία και γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του, για τα όσα βίωσε, το βράδυ του ξυλοδαρμό της, μετά από νυχτερινή έξοδο.