«Άνοιξε η όρεξη» της Ζωής και ετοιμάζει οικονομικό πρόγραμμα

Κάποιοι «επένδυσαν» στην ενίσχυση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αυτό πιστεύουν ακράδαντα σε Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη, δείχνοντας προς την κατεύθυνση του Μεγάρου Μαξίμου.
Παραείναι εύκολη η ανάγνωση αυτή λέω εγώ. Αλλά τι σημασία έχει τι λέω εγώ όταν έχει περάσει η περιπτωσάρα Κασσελάκη.
Όπως και να έχει, η Πλεύση Ελευθερίας έχει σημειώσει δημοσκοπικό «limit up». Σε κάποιες έρευνες έχει διπλασιάσει τα ποσοστά της και σε άλλες καταγράφεται ακόμα και ως δεύτερο κόμμα, όπως η χθεσινή της Opinion Poll για το Action 24.
Kαι πλέον βλέπω τη Ζωή πότε στη Βουλή και πότε στην Καινούργιου και τη Σκορδά να συζητά, μεταξύ άλλων, για τις βαριές και πυκνές πολιτικές εξελίξεις.
Αυτή η εξέλιξη- με τις δημοσκοπήσεις -φαίνεται πως έχει ανοίξει την «όρεξη» της Ζωής, η οποία προχωράει σε κινήσεις που θα μετατρέψουν το κόμμα της από δύναμη διαμαρτυρίας, σε κυβερνητικό παίκτη, αναπτύσσοντας -το ανύπαρκτο ως σήμερα- πρόγραμμα της.
Με... ταπεινότητα και σεμνότητα αντιμετωπίζει η ίδια τα νούμερα που βλέπει στις δημοσκοπήσεις. Αλλά όπως μαθαίνω έκανε ήδη το πρώτο βήμα, αφού συγκρότησε ομάδα οικονομολόγων οι οποίοι και θα αναλάβουν τη δημιουργία οικονομικού προγράμματος, το οποίο σκοπεύει να παρουσιάσει άμεσα.
Αυτό μάλιστα. Έχει ενδιαφέρον. Δηλαδή δεν φτάνει να λες ότι «ο Βορίδης είναι ο Ηρώδης στο υπουργείο Παιδείας» και άλλα τέτοια έξυπνα. Πρέπει να μας πεις τις προτάσεις σου για το μεταναστευτικό, για παράδειγμα.
Γιατί είναι άλλο να παίρνεις θέση μόνο για το τεράστιο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών καταγγέλοντας τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του και εντελώς διαφορετικό να έχεις απαντήσεις για την οικονομία, την υγεία και τα ελληνοτουρκικά.