Αλεξάνδρα Νίκα: «Σταμάτησε για δευτερόλεπτα κι έφυγε» λέει μάρτυρας για τον οδηγό της Bentley
Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι η Αλεξάνδρα Νίκα είχε μαζί της το καροτσάκι με το μωρό της, κάτι που στη συνέχεια διαψεύστηκε.
Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε η Αλεξάνδρα Νίκα, το απόγευμα της Κυριακής (9/2), όταν ο οδηγός μία Bentley παρ’ ολίγον να την παρασύρει ενώ κινούνταν πεζή στο Κολωνάκι.
Οι πληροφορίες στην αρχή έλεγαν πως η Αλεξάνδρα Νίκα βρισκόταν μαζί με το παιδί της, το οποίο είχε βγάλει βόλτα με το καροτσάκι του, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αυτό δεν ισχύει και ήταν μόνη της.
Η κόρη του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Νίκα και σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού αν και σοκαρισμένη, κατάφερε να αντιδράσει σωστά και να κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του πανάκριβου οχήματος.
H Αλεξάνδρα Νίκα έκανε αμέσως καταγγελία και λίγο αργότερα πέρασε από αστυνομικό τμήμα, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της έρευνας. Οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που αναλύουν διεξοδικά προκειμένου να εντοπίσουν τον οδηγό που μετά το περιστατικό έγινε καπνός και μέχρι και τώρα παραμένει «άφαντος».
«Έτρεχε το αυτοκίνητο, η κυρία διέσχιζε την Λουκιανού από την πλατεία δηλαδή προς τον Ευαγγελισμό και ακούω ένα απότομο φρενάρισμα εκεί βλέπω να χτυπάει -όχι ιδιαίτερα- την κυρία από την πλευρά του οδηγού» σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού .
Στη συνέχεια, η μάρτυρας περιγράφει τι ακολούθησε μετά το περιστατικό. « Τρόμαξε η γυναίκα. Αμέσως ήρθαν κι άλλοι κάτοικοι. Βγήκαν από τα μαγαζιά αλλά αφού δεν έγινε κάτι χειρότερο πήγαν στις δουλειές τους».
Όπως λέει η γυναίκα που ήταν παρούσα τη στιγμή του ατυχήματος οδηγός αν και σταμάτησε για κάποια δευτερόλεπτα, μετά ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.
«Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε για κλάσματα του δευτερολέπτου κι έφυγε. Δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Απλώς σταμάτησε είδε τι είχε γίνει κι έφυγε», κατέληξε η ίδια μάρτυρας.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν ήταν μαζί με τη σύζυγο του, την ώρα του ατυχήματος. Ωστόσο τον ενημέρωσε η ίδια για το τι συνέβη λίγο αργότερα. Αφού ενημερώθηκε πως είναι καλά στην υγεία της, λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα το αυτοκίνητο είναι leasing και για να εντοπιστεί ποιος οδηγούσε θα πρέπει να κατατεθεί μήνυση.
Έτσι, είναι πολύ πιθανό η Αλεξάνδρα Νίκα να καταθέσει μήνυση. Πλέον, η ίδια προσπαθεί να αφήσει πίσω τα όσα έζησε και περιμένει να δει πού θα καταλήξει η έρευνα της Αστυνομίας.