Άγιος Δημήτριος: Τους έπιασαν επ' αυτοφώρω να «ξαφρίζουν» σπίτι - Μπήκαν με κλειδί πασπαρτού
Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, που κατηγορούνται για κλοπές στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Σαν... κύριοι «μπούκαραν» σε σπίτια στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου δύο αλλοδαποί, οι οποίοι έκαναν «χρυσές δουλειές» τις ημέρες του Πάσχα εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών. Οι δύο αλλοδαποί έμπαιναν στα σπίτια χρησιμοποιώντας κλειδιά πασπαρτού και κατάφερναν να φεύγουν ανενόχλητοι με τη λεία τους.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (21/04) ωστόσο, οι δύο άνδρες (ηλικίας 33 και 19 ετών) συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενοι για κλοπή οικίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί μετά από σήμα του Κέντρου Άμεσης Δράσης έσπευσαν άμεσα σε οικία όπου λάμβανε χώρα διάρρηξη.
Εντός της οικίας εντόπισαν τους δύο κατηγορουμένους, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Δημητρίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κλειδιά τύπου «πασπαρτού», διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και κουκούλα full face.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.