Ψήσιμο αρνιού αλλιώς: Ίδια γεύση αλλά όχι στη σούβλα - Προετοιμασία σε 5'
Μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για υπέροχο αρνί με γεύση σούβλας
Την περασμένη εβδομάδα, τη χώρα είχε σκεπάσει το «πορτοκαλί νέφος» με την αφρικανική σκόνη. Σε μερικές ημέρες, ο ουρανός θα... κρυφτεί από το σύννεφο καπνού που θα σχηματίζεται από τις αμέτρητες σούβλες και ψησταριές που θα «πάρουν φωτιά» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Την Κυριακή του Πάσχα, πιστοί στην παράδοση του οβελία, εκατομμύρια Έλληνες, σε μικρές ή μεγάλες παρέες, θα καθίσουν στο γιορτινό τραπέζι όπου την τιμητική τους θα έχουν το αρνί και το κοκορέτσι.
Όμως, μην... απογοητεύεστε όσοι δεν καταφέρετε να γυρίσετε σούβλα και να κάνετε επιδρομή στο αρνί για την τραγανή πετσούλα. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν σουβλίσετε την ημέρα του Πάσχα αλλά θελήσετε να έχετε τη γεύση και την αίσθηση αρνιού στη σούβλα, σας προτείνουμε τη λύση: μια απλή συνταγή, με προετοιμασία μόλις πέντε λεπτών και με αποτέλεσμα... εγγυημένο!
Οι «Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς» αποκαλύπτουν υλικά και διαδικασία:
Συστατικά
- Αρνάκι ή Κατσικάκι 3 κιλά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Γάστρα
- Λαδόκολλες 2 τεμ.
Δείτε ολόκληρη την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο και φτιάξτε και εσείς αυτό το υπέροχο, και χωρίς κόπο αρνί σούβλας, χωρίς... σούβλα αλλά στη γάστρα!
Και ναι, αν διερωτάστε, το δοκιμάσαμε και εμείς στην ομάδα του Flash.gr, και έχουμε να πούμε πως όντως ήταν πολύ εύκολο και πεντανόστιμο...